Amerikanci spasili Meksiko i poslali ih u baraž!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci spasili Meksiko i poslali ih u baraž!

Meksiko se plasirao u baraž za plasman na Prvenstvo sveta, tako što su Amerikanci na gostovanju Panami postigli dva gola u nadoknadi vremena.

Blas Perez (Panama) i Edgar Kastiljo (SAD) u duelu  

Kakav je to samo završetak kvalifikacija bio! Lud, da luđi ne može. Meksiko je bio na rubu eliminacije, a onda mu je ruku pomoći pružio najveći fudbalski rival i spasao ga završetka sna o Brazilu. Sjedinjene Američke države direktni su krivci su što Sombrerosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobili još jednu šansu da se kvalifikuju na Prvenstvo sveta, pošto su u baraž otišli - porazom!?

 

Selekcija Viktora Manuela Vučetića opet je razočarala navijače, porazom od Kostarike i njihova jedina nada bila je da Jenkiji makar izjednače protiv Paname, koja je sve do isteka regularnog dela vodila 2:1 i bila viđena za doigravanje. A onda je reprezentacija Jirgena Klinsmana, večiti neprijatelj Meksikanaca, postigla dva gola u nadoknadi vremena i veštačkim disanjem pomogla komšijama ožive san u Brazilu. Inače, Meksikanci od 1982. nisu propustili nijedan Mundijal, pa će biti interesantno videti kako će u očajnoj formi (samo dve pobede u deset mečeva) na megdan Novom Zelandu, u novembru.

 

Rezultati:

Panama - Sjedinjene Američke Države 2:3 (1:0)

/Tores 18, Tehada 83 – Orozko 64, Zisi 90+3, Johanson 90+4/

Kostarika - Meksiko 2:1 (1:1)

/Ruiz 25 Saborio 64 – Pealta 29/

Jamajka - Honduras 2:2 (1:2)

/Klaros 3ag, Ostin 59pen - Kostli 2, Figeroa 33/

Tabela: SAD 22, Kostarika 18, Honduras 15, Meksiko 11, Panama 8, Jamjka 5.

Na Mundijal su se direktno plasirali SAD, Kostarika i Honduras, dok će Meksiko u baraž sa Novim Zelandom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Amerikanci spasili Meksiko i poslali ih u baraž!

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2013

Meksiko se plasirao u baraž za plasman na Prvenstvo sveta, tako što su Amerikanci na gostovanju Panami postigli dva gola u nadoknadi vremena.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.