Amerikanci poslali novog ambasadora na KiM

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2012, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci poslali novog ambasadora na KiM

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama predložio je Trejsi En Džejkobson (Tracey Ann Jacobson) za novog ambasadora na Kosovu, objavljeno je na sajtu Bele kuće (http://1.usa.gov/zrKmMi).

Prištinski mediji objavili su da će, nakon što joj mandat potvrdi Senat, ona zameniti dosadašnjeg ambasadora Kristofera Dela. Del je ambasador SAD na Kosovu od 2009. godine. Džejkobson je prethodno bila ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << SAD u Tadžikistanu i

Turkmenistanu i bila je zamenica ambasadora u Litvaniji.

Ona je takođe bila i zamenica izvršnog sekretara u Nacionalnom savetu za bezbednost SAD, dok je kao diplomata radila i u drugim misijama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.