Ambasador Devenport: Britanci vole Egzit

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Devenport: Britanci vole Egzit

Ambasador Velike Britanije u Srbiji Majkl Devenport danas je, zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Igorom Pavličićem i predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem, posetio Egzitov kamp u Petrovaradinu, gde je već oko 4.000 gostiju tog muzičkog festivala.

Veoma zadovoljan svojom prvom posetom manifestaciji svetskog ugleda, na koju dolaze mnogobrojni mladi Britanci, Devenport je izjavio da Egzit šalje veoma pozitivnu sliku i poruku u svet.

On je naglasio da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veoma raduje to što je na festivalu "veoma veliki broj britanskih posetilaca, kojima se sviđa ne samo muzika, nego i ukupna atmosfera na tom događaju".

Egzitov kamp "Egzit vilidž" ugostiće oko 10.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva, a o njihovom smeštaju brinuće 1.250 Egzitovih volontera.

Menadžer festivala Bojan Bošković izjavio je da se za 12. Egzit, na kojem se očekuje ukupno oko 150.000 domaćih i inostranih posetilaca, dnevno proda od 40.000 do 45.000 ulaznica.

Povezane vesti: Uz kartu za „Egzit“ besplatan kamp

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.