Ambasada SAD da objasni postupak ruskom Ministarstvu spoljnih poslova

Izvor: B92, 23.Jan.2021, 18:18

"Ambasada SAD da objasni postupak ruskom Ministarstvu spoljnih poslova"

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da će američke diplomate morati da pruže objašnjenje zbog objave ambasade SAD.

Naime, američka ambasada u Moskvi objavila "plan protesta" u ruskim gradovima.

"Juče je američka ambasada u Moskvi objavila rute protesta u ruskim gradovima i dala informacije o maršu na Kremlj. Šta je to: direktiva ili instrukcija? Čak ni organizatori nisu objavili ove planove" rekla je Zaharaova za TAS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << S.

U Moskvi i drugim ruskim gradovima danas su održani nedozvoljeni protesti a demonstranti su tražili oslobađanje opozicionara Alekseja Navaljnog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MARŠ NA KREMLJ" Zaharova: Ambasada SAD objavila "plan protesta" u ruskim gradovima

Izvor: Blic, 23.Jan.2021

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da će američke diplomate morati da pruže objašnjenje pošto je ambasada SAD u Moskvi objavila "plan protesta" u ruskim gradovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.