Ambasada SAD: Skot u Prištini, da čuje stavove

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD: Skot u Prištini, da čuje stavove

Beograd -- Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot održaće u Prištini nekoliko sastanaka sa kosovskim zvaničnicima i drugim istaknutim ličnostima.

On će se sa njima sastati kako bi čuo njihove stavove i saznao više o situaciji u regionu, odgovor je Američke ambasade u Beogradu na pitanje Tanjuga koje su teme razgovora ambasadora Skota u Prištini.

Ambasador Skot boravi u Prištini u dugo planiranoj uzvratnoj poseti gde mu je domaćin ambasador SAD u Prištini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Greg Delavi, rečeno je Tanjugu u Američkoj ambasadi u Beogradu.

U Ambasadi je takođe potvrđeno da je ovo prva poseta ambasadora Skota Prištini, koja je usledila nakon posete ambasadora Delavija Beogradu 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.