Ambasada Igara: Praćenje Olimpijade na Kalemegdanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Igara: Praćenje Olimpijade na Kalemegdanu

BEOGRAD - Sportsko zabavna manifestacija Ambasada Igara, koju povodom Olimpijskih igara u Pekingu organizuje novinska agencija Beta, sutra će biti svečano otvorena u umetničkom paviljonu Cvijeta Zuzorić.

Tokom manifestacije, koja će, kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, trajati do kraja avgusta, biće organizovane brojne nagradne igre, žurke, tribine o različitim temama, a publici će se obraćati i poznati srpski sportisti.

Glavni i odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << urednik Bete Ivan Cvejić najavio je da će publici biti omogućeno praćenje pisanog i video servisa agencije.

"Beta uvek Olimpijskim igrama posvećuje najveću pažnju, jer su one i najvažniji svetski događaj. Igre ćemo prvi put pratiti i video prilozima Betinih izveštača iz Pekinga, koji će pre svega biti posvećeni srpskom olimpijskom timu", rekao je Cvejić.

Urednik sportske redakcije Bete Pavle Knežević kazao je da će Olimpijske igre biti detaljno praćene vestima, reportažama i intervjuima.

"Naravno da će naglasak biti na 92 srpska predstavnika u Pekingu", rekao je Knežević.

Izvršni direktor marketinške kompanije "Tomato Tomejto Komunikejšns" Branko Đaković rekao je da je cilj manifestacije da se Olimpijske igre približe onima koji nisu u Pekingu.

Svečana ceremonija otvaranja biće održana sutra u 19.30 h

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.