Amaterizam: Uhvaćene u provali dvaput u danu

Izvor: Mondo, 24.Dec.2012, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amaterizam: Uhvaćene u provali dvaput u danu

Dve žene iz okoline Bečeja su u istom danu dva puta uhvaćene u pljački - nakon što ih je policija prvi put zatekla i prijavila, one su iste večeri uhvaćene u drugoj provali.

Novosadska Policijska uprava saopštila je da su žene L.K. (37) i O.K. (25) juče provalile u jednu kuću u bečejskom naselju Bačko Petrovo Selo, ali ih je policija zatekla u trenutku kada su pokušavale da ukradu garderobu i posteljinu.

Policija je protiv njih podnela krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u redovnom postupku, ali su one sinoć ponovo uhvaćene u pljački jedne kuće u Bečeju dok su krale obuću, garderobu i suvomesnate proizvode.

Protiv njih će policija podneti krivične prijave za počinjena krivična dela teške krađe, sitne krađe, utaje i prevare.

(Srna, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve žene u istom danu dva puta uhvaćene u krađi

Izvor: Blic, 24.Dec.2012

Dve žene iz okoline Bečeja su u istom danu dva puta uhvaćene u pljački - nakon što ih je policija prvi put zatekla i prijavila, one su iste večeri uhvaćene u drugoj provali...Novosadska Policijska uprava saopštila je da su L.K. (37) i O.K. (25) juče provalile u jednu kuću u bečejskom naselju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.