Aljbin Kurti pozitivan na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 11:17

Aljbin Kurti pozitivan na koronavirus

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti saopštio je danas da je nakon testiranja utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Kurti je na Fejsbuku napisao da se testirao nakon što je osetio simptome i da će ostati u samoizolaciji.

"Poštovani članovi Pokreta Samoopredeljenje i građani Kosova, sinoć sam imao neke simptome: lagane glavobolje, malo kašlja i bol u očima. Juče sam uradio test na kovid-19 koji je pokazao da sam pozitivan. U naredne dve nedelje ostaću u samoizolaciji", napisao je Kurti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aljbin Kurti pozitivan na virus korona

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2020

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti saopštio je danas da je nakon testiranja utvrđeno da je pozitivan na virus korona...Kurti je na Fejsbuku napisao da se testirao nakon što je osetio simptome i da će ostati u samoizolaciji..."Poštovani članovi Pokreta Samoopredeljenje i građani Kosova,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.