Aleksić: Vučiću preči albanski proizvođači paradajza nego srpski

Izvor: Danas, 11.Nov.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Vučiću preči albanski proizvođači paradajza nego srpski

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sramna i skandalozna izjava predsednika Srbije da će „mali Šengen“ omogućiti proizvođačima paradajza iz Albanije da zarade i lakše izvezu svoju robu, jer je kao glavnu korist od tog sporazuma naveo korist albanskih poljoprivrednika, a ne srpskih. Članak Aleksić: Vučiću preči albanski proizvođači paradajza nego srpski se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Vučiću preči albanski proizvodjači paradajza nego srpski

Izvor: Beta, 11.Nov.2019

Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sramna i skandalozna izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će "mali Šengen" omogućiti proizvodjačima paradajza iz Albanije da zarade i lakše izvezu svoju robu, jer je kao glavnu korist od tog sporazuma...

Nastavak na Beta...

Alibaba oborila rekord – i to sopstveni

Izvor: Danas, 11.Nov.2019

Najveća Kineska onlajn prodavnica Alibaba prodala je robu u vrednosti od 1.43 milijarde dolara za samo 96 sekundi. Članak Alibaba oborila rekord – i to sopstveni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.