Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Vlasnik Jovanjice prvo zvao Andreja Vučića

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je policija utvrdila da je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" na kojem je pronađena velika količina marihuane, po hapšenju zvao brata predsednika Srbije Andreja Vučića, i da je reč o "velikom državnom poslu koji režim pokušava da zatvori hapšenjem neposrednih izvršilaca".

"Na 'Jovanjici' je proizvođeno i ulje kanabisa koje je sa deklacacijom 'proizvedeno u Holandiji' izvoženo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Makedoniju preko Koluvijine firme, a potom u Holandiju i druge države u kojoj je dozvoljena upotreba tog ulja", rekao je Aleksić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je naveo da policija nije saopštila da je više od 600 kilograma marihuane zaplenjene na "Jovanjici" bilo zapakovano u pakete na kojima je pisalo "Kosovo".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Vlasnik Jovanjice prvo zvao Andreja Vučića, proizvodnja marihuane veliki državni posao

Izvor: Danas, 28.Nov.2019

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je policija utvrdila da je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" na kojem je pronađena velika količina marihuane, po hapšenju zvao brata predsednika Srbije Andreja Vučića.

Nastavak na Danas...

Aleksić: Jedva čekam da me tuži Andrej Vučić

Izvor: Danas, 28.Nov.2019

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da „jedva čeka“ da ga tuži Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i da će na suđenju izneti sve „neoborive dokaze“ kojima raspolaže o uzgoju i zapleni velike količine marihuane na poljoprivrednom dobru...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.