Aleksandri Meljničenko pozlilo, hitno operisana

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandri Meljničenko pozlilo, hitno operisana

Bivša članica grupe "Models" Aleksandra Meljničenko hitno je operisana prošle nedelje u bolnici u Korunji, prenose španski mediji Bivša članica grupe "Models" Aleksandra Meljničenko hitno je operisana prošle nedelje u bolnici u Korunji, prenose španski mediji.Naime, Sandri je pozlilo na jahti, zbog čega je hitno hospitalizovana, a navodno se radi o napadu slepog creva.Posle noći provedene u jednoj privatnoj klinici, ona je puštena na kućno lečenje, pa se sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vratila na njihovu luksuznu jahtu.Meljničenkovi neće nastaviti da krstare španskom obalom. Posle nekoliko dana, na aerodrom u ovom gradu sleteo je njihov privatni avion, koji će ih, kako se pretpostavlja, ranije vratiti kući.(Alo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SRPSKA MILIJARDERKA HITNO OPERISANA: Sandri Meljničenko pozlilo na jahti!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016

Na skupocenoj jahti kojom su ruski milijarder Andrej Meljničenko, i njegova supruga Sandra, nekadašnja članica grupe "Models", krstarili duž španske obale, počela je prava drama kada je Sandri iznenada pozlilo nakon čega je hitno prebečena u bolnicu u Korunji. ..Kako navode španski mediji,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.