Aleksandra Jerkov ljuta na Čanka

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Jerkov ljuta na Čanka

Aleksandra Jerkov, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine, kako saznaje "Blic“, nezadovoljna je istupima Nenada Čanka i načinom na koji vodi stranku, ali ne napušta LSV.

Aleksandra Jerkov, portparol LSV-a  

Ona je zatečena informacijama da napušta LSV i da prelazi u DS, ali juče nije htela ništa da komentariše. U DS su o njenom „prelasku“ saznali iz medija, ali nisu krili zadovoljstvo. Poznato im je, kažu u pokrajinskom odboru DS, da je nezadovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Čankovim načinom rukovođenja u LSV.

Njeno nezadovoljstvo, potvrđuju i u Ligi, traje od odluke Nenada Čanka da se kao jedni kandidat od osnivanja stranke nominuje za njenog predsednika. Čankovo objašnjenje da će ta stranka trajati samo dok on bude predsednik i nekoliko njegovih televizijskih estradnih nastupa podstakli su kod Aleksandre i još nekoliko viđenijih partijskih prvaka dodatno nezadovoljstvo i odluku da istraju, kako bi Ligu vratili izvornim vrednostima i kako bi ona izbila na njeno čelo.

Nenad Čanak je 8. decembra prošle godine ponovo izabran za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, stranke na čijem je čelu od njenog osnivanja, 1990. godine. Na Kongresu stranke za Čanka je glasalo 985 delegata, 79 je bilo protiv, a 24 listića su bila nevažeća. Čanak je bio jedini kandidat za mesto predsednika stranke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Jerkov

Izvor: Danas, 10.Jan.2013

Ako neko može biti dokaz da u Ligi socijaldemokrata Vojvodine postoje ljudi koji nisu u ovoj stranci „samo“ zbog Nenada Čanka, to je svakako Aleksandra Jerkov, članica Izvršnog odbora i portparolka ove političke partije. Iako je proteklih dana između Čanka i nje bilo neslaganja, to ne znači...

Nastavak na Danas...

Aleksandra Jerkov prelazi u DS

Izvor: Akter, 11.Jan.2013, 17:01

Dugogodišnja istaknuta funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov objavila je da prelazi u Demokratsku stranku

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.