Aleksandar Šapić predsednik Privremenog organa Grada Beograda

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 20:19

Aleksandar Šapić predsednik Privremenog organa Grada Beograda

Beograd -- Privremeni organ Grada Beograda formiran je danas, nakon čega je održao svoju prvu sednicu na kojoj je za njegovog predsednika imenovan Aleksandar Šapić.

Za članove su imenovani Aleksandar Mirković, Nikola Nikodijević, profesor dr Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Dodaje se da se ukidaju svi organi vlasti lokalne samouprave i izvršni organi, a do izbora gradonačelnika i konstituisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skupštine Grada Beograda, Grad voditi Privremeni organ na čelu sa Aleksandrom Šapićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Šapić predsednik Privremenog organa Grada Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023

Održao je svoju prvu sednicu..Aleksandar Šapić je predsednik Privremenog organa Grada Beograda. Privremeni organ Grada Beograda formiran je danas i održao je svoju prvu sednicu...Za predsednika Privremenog organa imenovan je Aleksandar Šapić, a za članove Aleksandar Mirković, Nikola Nikodijević,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gradonačelnik u ostavci predsednik Privremenog organa Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 31.Okt.2023, 12:11

Neodložne i samo hitne poslove vezane za funkcionisanje Grada i Gradske uprave u Prokuplju vodiće do okončanja izbora i formiranja nove gradske vlasti Privremeni organ koji je sastavljen od pet članova, od kojih su tri iz vladajuće Srpske Napredne stranke, jedan iz Socijalističke partije Srbije...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.