Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks otkrio kako je upoznao Dženifer

Momak Dženifer Lopez, bejzbolaš Aleks Rodrigez, nedavno je gostovao u emisiji kod Ellen DeGeneres s kojoj je otkrio kako je upoznao svoju djevojku.

Aleks, s kojim je Dženifer u vezi od aprila prošle godine, otkrio je Ellen kako je do njihovog prvog susreta došlo kada je ulazio u automobil nakon sastanka, a onda ga je neko potapšao po ramenu.

"Okrenuo sam se, i nisam prepoznao o kome se radi. Bila je to Dženifer, koja je bila obučena za snimanje serije u jeansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i krupnim čizmama", rekao je Aleks i priznao kako mu je trebalo nekoliko sekundi da skuži o kome se radi.

"Ona je stajala i govorila: "Dženifer je, Dženifer je", ispričao je sportista i rekao kako je bio posramljen i nervozan pa joj je odmah rekao da izgleda prekrasno.

"Bilo je to tako smiješno, svi znamo ko je ona, posvuda je. Tada smo malo porazgovarali, a ona je rekla: Imaš moj broj, javi se", ispričao je Rodriguez i rekao kako joj se javio iste večeri.

Nikada ne bismo pretpostavili da se jedan od najglamuroznijih parova Holivuda  upoznao na parkingu, ali ljubav ne bira ni mjesto ni vrijeme.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sramežljiv i nesiguran: Aleks Rodrigez otkrio kako je započeo vezu s Dženifer Lopez (video)

Izvor: Story, 18.Apr.2018, 10:34

Poslednjih godinu dana pevačica Dženifer Lopez (48) uživa u ljubavi kao nikada do sada, a sve to zahvaljujći svom partneru, bejzbol igraču Aleksu Rodrigezu (42), sa kojim je otpočela romansu prošle godine u martu. Dečko slavne Dženifer, nedavno je gostovao u emisiji kod čuvene Elen kojoj...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.