Album sa Dilanovim obradama za Amnesti internešnel

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Album sa Dilanovim obradama za Amnesti internešnel

Novi album sa obradama pesama Boba Dilana biće pušten u prodaju u januaru, a sav prihod ići će organizaciji za zaštitu ljudskih prava "Amnesti internešnel", prenosi AP.

Ova organizacija saopštila je da će sve pesme sa četiri kompakt diska biti nove ili do sada neobjavljene verzije Dilanovih pesama.

Disk, koji će se naći u prodaji 24. januara, produciraće isti ljudi koji su producirali i album sa obradama pesama Džona Lenona čiji je prihod išao za pomoć narodu Darfura.

Na albumu Dilanovih obrada radiće brojni umetnici od 19-godišne Majli Sajrus do 92-godišnje folk legende Pita Sigera koji će pevati "Forever Young".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.