Izvor: Blic, 01.Feb.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić izboden nožem u selu kod Štrpca

ŠTRPCE - Dejan Stanojević (33) izboden je nožem juče oko 15 sati u Donjoj Bitinji u opštini Štrpce. On je sa još dvojicom vršnjaka ušao u prodavnicu čiji je vlasnik Albanac. Posle kraće prepirke jedan od Albanaca izvadio je nož i više puta ga zario u Dejanovo telo.



- Samo zahvaljujući prisebnosti prisutnih i Srba i Albanaca u ovoj prodavnici izbegnute su teže posledice pošto je Dejan, kako su nam lekari preneli, prošao sa lakšim povredama - kaže za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Blic” predsednik opštine Štrpce Zvonko Mihajlović.

Napadač je uhapšen jer je ekipa Kosovske policijske službe iz Štrpca blagovremeno reagovala, dok je saučesnik, takođe Albanac, u bekstvu i za njime se traga.

Dežurni lekari KBC u Gračanici, gde je Dejan prebačen, potvrdili su da pacijent nakon hirurških zahvata nije u životnoj opasnosti, ali su izbegli da saopšte više detalja o nanetim povredama.

- Čekamo sastanak konzilijuma lekara nakon čega ćemo izdati zvanično saopštenje - izjavio je „Blicu” jedan od dežurnih hirurga, uz upozorenje da mora ostati anoniman.

Direktor KBC u Gračanici dr Stojan Sekulić izjavio je da je Stanojević primljen na hirurško odeljenje sa dve ubodne rane, ali da nije životno ugrožen.

- Stanojević ima dve ubodne rane - jednu u grudi, drugu u slabinu. Na osnovu rendgenskih snimaka utvrđeno je da nema povrede unutrašnjih organa, van životne opasnosti je i biće zadržan na lečenju - rekao je Sekulić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi incident na Kosovu, Srbin izboden nožem

Izvor: RTS, 01.Feb.2009

Dejan Stanojević izboden nožem u selu Donja Bitinja u opštini Štrpce. Osumnjičeni za napad dvojica kosovskih Albanaca, od kojih je jedan uhapšen dok se drugi nalazi u bekstvu. ..U selu Donja Bitinja dvojica Albanaca danas su napala nožem Dejana Stanojevića iz Štrpca koji se nakon ukazene medicinske...

Nastavak na RTS...

U selu Donja Bitinja Srbin izboden nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2009

ŠTRPCE - U selu Donja Bitinja dvojica Albanaca danas su napala nožem Dejana Stanojevića (34) iz Štrpca koji se nakon ukazane medicinske pomoći i operacije nalazi van životne opasnosti...Stanojević koji je zadobio dve ubodne rane u predelu grudnog koša najpre je zbrinut u Domu zdravlja u Štrpcu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.