Al Paćino duguje državi 188 hiljada dolara

Izvor: Blic, 07.Mar.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Paćino duguje državi 188 hiljada dolara

Popularni holivudski glumac Al Paćino iznenadio je svojom nemarnošću, jer je otkriveno da državi duguje čak 188 hiljada dolara za porez, koji navodno, godinama nije plaćao.

- Al nikada nije imao nameru da prevari državu. Za sve krivi svog nekadašnjeg saradnika Keneta Stara - rekao je glumčev portparol.

Al Paćino, glumac koji zarađuje milione, državi duguje 188 hiljada dolara poreza. Sedamdesetjednogodišnji glumac navodno, nikada nije imao nameru da prevari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << državu nego je to učinio njegov donedavni finansijski savetnik Kenet Star koji je osuđen zbog novčanih malverzacija i prevara slavnih i imućnih osoba u Holivudu. Al je bio ubeđen da sve svoje obaveze izmiruje pravovremeno, i kada je nedavno dobio tužbu za neplaćen iznos, bio je iznenađen i šokiran.

Kako je izjavio njegov portparol, Al planira što pre da izmiri sve svoje dugove prema državi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Al Paćino duguje oko 200 hiljada dolara!

Izvor: S media, 07.Mar.2011

Glimac Al Paćino, koji je tokom svoje karijere zaradio oko milijardu dolara, duguje Sjedinjenim Američkim Državama oko 190.000 dolara poreza!..Njegovi saradnici izjavili su kako Al Paćino nikada nije imao nameru da vara vlasti već je za sve kriv Keni Star, jedan od njegovih knjigovođa koji je pre...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.