Ako vas nervira kad neko zaboravi da baci đubre...

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vas nervira kad neko zaboravi da baci đubre...

...sada je tome kraj - upoznajte novu Google Assistant opciju!

Google Assistant ima novu opciju, za sve koji su ikada prevrtali očima kada član njihove porodice zaboravi da izbaci smeće, kupi još mleka ili bilo kakvu sličnu svakodnevnu sitnicu.

Uz poslednje ažuriranje, Google Assistant nudi kreiranje podsetnika (Reminder) za cimere, prijatelje ili članove porodice, kojima ćete ih "diskretno" podsetiti na nešto što moraju da obave.

"U narednih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dana će ova opcija stići korisnicima u SAD-u, Engleskoj i Australiji. Sve što je potrebno da uradite je da kažete, recimo, 'hej Google Assistant, podseti tog i tog da baci đubre večeras u osam sati', i osoba kojoj je taj zadatak namenjen će preko svog Google asistenta dobiti podsetnik od vas," navodi Google.

I to dva puta - prvi put kada kreirate podsetnik, drugi put u vreme kada bi trebalo da obavi svoj zadatak.

Šta vi mislite o ovoj temi? Vaše komentare na ovu temu čekamo ispod vesti i na mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.