Ako ste krenuli danas u pravcu Bugarske, OVO MORATE DA PROČITATE: Do granice se neće moći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 13:48

Ako ste krenuli danas u pravcu Bugarske, OVO MORATE DA PROČITATE: Do granice se neće moći!

Hitno obaveštenje Uprave carina za danas, 20. avgusta

Saobraćaj preko graničnog prelaza Gradina i Kalotina biće obustavljen na nekoliko sati danas, 20. avgusta.

Kako je Uprava carina saopštila, prema informacijama koje su carinski službenici graničnog prelaza Gradina dobili od kolega iz susedne Bugarske, danas će od 13 do 18 časova doći do potpune obustave saobraćaja preko graničnog prelaza Kalotina.

- Razlog su radovi na deonici autoputa, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ovog prelaza vodi prema Sofiji. To će samim tim značiti da će u tom periodu biti onemogućen kako teretni, tako i putnički promet i preko prelaza Gradina, koji se nalazi nasuprot Kalotini sa naše strane granice - navodi se u saopštenju Uprave carina.

Alternativa za najveći prelaz prema Bugarskoj su prelazi Strezimirovci, Vrška Čuka i Ribarci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.