Ako se kandiduje, Bajden će pobediti

Izvor: B92, 13.Mar.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako se kandiduje, Bajden će pobediti"

Vašington -- Bivši potpredsednik SAD Džozef Bajden namerava da se kandiduje za američkog predsednika 2020. godine, piše list "Hil".

List se poziva na neimenovanog visokog zvaničnika Demokratske stranke, koji je naveo da mu je Bajden (76) u telefonskom razgovoru saopštio da namerava da se bori za predsedničku kandidaturu u Demokratskoj partiji. Kao potvrdu svojih reči, kongresmen je listu "Hil" dostavio audio-snimak razgovora sa političarom.

Tokom razgovora Bajden >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predložio članu Kongresa sastanak kako bi razgovarali o strategiji predizborne kampanje i zatražio od njega podršku. Nije poznato kada će bivši potpredsednik SAD zvanično saopštiti da namerava da uđe u predsedničku trku, prenosi Sputnjik.

Mogućnost kandidovanja Bajdena pokrenula je lavinu tekstova u SAD, a Vašington post donosi teks s naslovom: "Ako se kandiduje, Bajden će pobediti".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.