Ako je neko zaslužio - onda je to on!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je neko zaslužio - onda je to on!

Zinedin Zidan je potpisao novi ugovor sa Real Madridom, a čeka se pravi trenutak za objavljivanje ove informacije...

Foto: Dean Mouhtaropoulos / Staff / Guliver / Getty Images

Odluka da Zinedin Zidan, neiskusni trener, sedne na klupu Reala u januaru prošle godine bila je veoma rizična, ali jedna od najboljih od kada je Florentino Perez u "kraljevskom klubu".

Dvadeset meseci kasnije - Francuz je Madriđanima doneo i šesti trofej; posle dve Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Svetskog prvenstva za klubove i Primere, španski klub je drugu godinu uzastopno podigao i UEFA Superkup savladavši Mančester junajted (2:1).

I na kraju, sasvim zasluženo, dobio novi ugovor!

Zidan će u narednim danima potpisati produžetak saradnje sa Real Madridom (aktuelni ugovor mu je isticao na kraju sezone) i "obećati se" ovom klubu do 2020. godine, uz gotovo dvostruko veću platu od oko 9 miliiona evra godišnje.

Španski "AS" javlja da je sve dogovoreno, ali da se čeka pravi trenutak kako bi se objavila ova informacija, možda baš nakon Superkupa Španije protiv Barselone.

Gledajući trofeje, Zidan je četvrti najuspešniji trener u istoriji Real Madrida!

Real je prethodno "zaključao" i Iska, igrača koji nije prvobitno bio u planovima Zidana, ali je postepeno došao do mesta važnog igrača u Zizuovoj taktici, pa je potpisao novi ugovor koji ima izlaznu klauzulu na 700.000.000 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.