Ako idete od Gazele ka aerodromu ovih dana...

Izvor: Mondo, 12.Nov.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako idete od Gazele ka aerodromu ovih dana...

Od mosta "Gazela" do aerodroma "Nikola Tesla", u smeru Beograd-Šid od sutra počinju radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, najavili su Putevi Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku njihovog izvođenja za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva preticajna saobraćajna traka.

Specijalci u Kneza Miloša: Ne brinite, vežbaju

To javno preduzeće je najavilo i da će radovi trajati do 21.novembra i da će biti izvođeni od 07.00 do 17.00 časova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Od mosta Gazela do aerodroma od sutra radovi zbog javne rasvete

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2017

Od mosta "Gazela" do aerodroma "Nikola Tesla", u smeru Beograd-Šid od sutra počinju radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, najavili su Putevi Srbije...Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku njihovog izvođenja za saobraćaj će biti privremeno zatvorena...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SPREMITE ŽIVCE: Sutra radovi od Gazele do aerodroma

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2017

Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku njihovog izvođenja za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva preticajna saobraćajna traka Od mosta "Gazela" do aerodroma "Nikola Tesla", u smeru Beograd-Šid od sutra počinju radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.