Ako Nikolić ima problem sa Vladom Srbije neka to otvoreno kaže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Nikolić ima problem sa Vladom Srbije neka to otvoreno kaže

Portparolka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je večeras za RTV da je po današnjim izjavama državnog vrha postalo očigledno da u vladajućoj koaliciji postoje problemi. Jerkov je u emisiji „Jedan na jedan“ ocenila da postoje otvoreni problemi u Vladi Srbije, ali da se to ne saopštava građanima Srbije, koji su prinuđeni da plaćaju cenu toga slušajuči laži.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jerkov: Treba da bude izbora, Vlada ne žželi da šštedi na sebi

Izvor: Blic, 05.Dec.2013

Portparol Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je danas da parlamentarni izbori u Srbiji treba da se održe i dodala da zakoni koji se poslednjih dana donose u Skupštini Srbije pokazuju da Vlada Srbije nije spremna da štedi na sebi, već samo na građanima...Ona je, gostujući na Radio-televiziji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.