Aki Marković: Ne čekam Saru, imam novu ljubav!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aki Marković: Ne čekam Saru, imam novu ljubav!

Aki je na svom Fejsbuk profilu napisao da ne čeka Saru i da je to za njega ta priča završena još pre mesec dana. On se takođe pohvalio da je zaljubljen u drugu devojku

Mladi pevač Andrija Aki MArković ponovo se oglasio putem društvene mreže i otkrio da ne čeka Saru, ali i da ima novu ljubav.

Naime, Aki je napisao kako je čuo da je neko u petak na žurci Sari rekao da je on čeka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je voli. Međutim, pevač tvrdi da to nije tačno i da on ima novu ljubav.

" Evo, naterali ste me da se ponovo oglasim po pitanju Farme. Vraćam se sa puta i opet čitam da sam na Farma žurci prenosio informacije ( volim,čekam ..itd ) Da,zaljubljen sam, ali moja ljubav je pored mene. Novinare ne mogu, ali molim vas, prijatelje, da više ne komentarišete ništa u vezi sa Farmom, jer je to završena priča za mene još pre mesec dana", napisao je Aki na svom Fejsbuk profilu i ujedno najavio naovu pesmu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Aki Marković: Ne čekam Saru, imam novu ljubav!

Izvor: Dzungla.org, 08.Dec.2013

Aki je na svom Fejsbuk profilu napisao da ne čeka Saru i da je to za njega ta priča završena još pre mesec dana. On se takođe pohvalio da je zaljubljen u drugu devojku OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.