Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021, 14:58

Akcija "Zajam": Otkrivamo imena osumnjičenih

BANJALUKA, PRIJEDOR - Međunarodnom akcijom "Zajam", koju pripadnici MUP-a Srpske izvode u saradnji s kolegama iz Hrvatske i Slovenije, obuhvaćeno je više lica za koja se sumnja da su omogućili izvlačenje više miliona evra iz slovenačkih firmi, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Akcija "Zajam": Terete ih da su iz slovenačkih firmi izvukli 12 miliona €

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021

BANJALUKA, LJUBLJANA - Međunarodnom akcijom "Zajam", koju su pripadnici MUP-a Srpske izveli u saradnji s kolegama iz Hrvatske i Slovenije, obuhvaćeno je više osoba, a sumnja se da su omogućili izvlačenje više od 12 miliona evra iz slovenačkih firmi, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.