Akcija MUP-a u Novom Sadu: Zaplenjeni tramadol, marihuana ...

Izvor: Press, 03.Feb.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija MUP-a u Novom Sadu: Zaplenjeni tramadol, marihuana ...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su više od 36.000 kapsula leka „tramadol“, marihuanu, oko 7.500 evra, 25 dolara i 1.550 dinara za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge, saopštio je MUP.
           Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila Đ. S. (1983) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Novog Sada.
On je uhapšen nakon što je prodao paketić marihuane tridesetrogodišnjaku iz Vršca i kod njega je pronađen novac, a torba sa "tramadolom" je otkrivena u "audiju" koji je koristio.
Policija je 20 kapsula „tramadola“ pronašla i kod P. S. (1980) iz Novog Sada.
On je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi MUP.
Đ. S. i P. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni nadležnom tužilaštvu u zakonom predviđenom roku.
Protiv tridesetrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno držanje opojnih droga u redovnom postupku. 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.