Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija: Ko kupi kola, dobije i pušku

BATLER - Da bi poboljšao prodaju i stekao prednost u odnosu na konkurenciju, vlasnik jedne prodavnice automobila u Batleru, u američkoj državi Misuri, došao je na ideju da za svako kupljeno vozilo kupcu pokloni pušku.

Akcija "kupi auto, dobiješ pušku", traje do kraja maja, a klijenti "Maks Motorsa" moći će da izaberu oružje u vrednosti do 250 dolara.

Kupci koji ne vole oružje dobiće gorivo u toj vrednosti. Budući da ljudi uglavnom biraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oružje, direktor prodavnice Valter Mur im preporučuje poluautomatsku pušku zbog toga što u nju stane više municije.

Na sajtu prodavnice stoji upozorenje, ispisano veoma malim slovima, da kupac mora da priloži dozvolu za posedovanje oružja. Promocija bi mogla da izazove burne reakcije, kaže Mur, ali dodaje da to sigurno neće biti slučaj u Batleru. "Ovde svi verujemo u Boga i oružje i zbog toga se ničega ne plašimo", rekao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.