Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Banjaluci i Prijedoru istraga protiv juče uhapšenih dilera droge

U Okružnom tužilaštvu u Banjaluci i Područnoj kancelariji u Prijedoru u toku je ispitivanje lica koja su uhapšena u policijskoj akciji "Bumerang", a osumnjičeni su za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga. "Osumnjičeni su, radi ispitivanja, privedeni u banjalučko Okružno Tužilaštvo i Područnu kancelariju u Prijedoru", potvrdila je Srni portparol ovog tužilaštva Maja Đaković-Vidović. Vidovićeva je dodala da su Okružnom tužilaštvu Banjaluka i Područnoj kancelariji u ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U policijskoj akciji "Bumerang" uhapšeno 21 lice

Izvor: RSplaneta.com, 27.Apr.2011

U policijskoj akciji "Bumerang", usmjerenoj na suzbijanje organizovane lične prodaje droge, 21 lice je lišeno slobode, od kojih su četiri predata Okružnom tužilaštvu Banjaluka, a 17 prijedorskoj kancelariji ovog tužilaštva, rečeno je Srni policiji.

Nastavak na RSplaneta.com...

Predložen pritvor za dilera

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2011, 15:37

BANJALUKA - Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka i područne kancelarije u Prijedoru predložio je da bude određen pritvor za 21 lice uhapšeno u akciji "Bumerang" zbog sumnje da su vršili neovlaštenu proizvodnju i prometa opojnih droga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.