Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2023, 13:54

Akademija ženskog preduzetništva počela u Novom Sadu

Prvi radni dan akademije ženskog preduzetništva pod nazivom “OsnaŽena, ona može sve” okupio je u amfiteatru Rektorata u Novom Sadu oko 300 preduzimljivih žena iz deset gradova AP Vojvodine. Njima su se obratili organizatori i predavači i predstavili im program akademije na kojem će narednih meseci vredno raditi u cilju jačanja preduzetničkog potencijala, biznis planova i samozapošljavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivanišević otvorio prvi skup povodom osnivanja startap akademije ženskog preduzetništva „OsnaŽena, ona može sve“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Mar.2023

VOJVODINA – Amfiteatar Rektorata Univerziteta u Novom Sadu bio je danas mesto okupljanja velikog broja preduzetnica sa teritorije AP Vojvodine, kao i onih koje to žele da postanu, uz stručno vođstvo i mentorstvo, u okviru prvog skupa povodom osnivanja startap akademije ženskog preduzetništva „OsnaŽena,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.