„Afera“ - dva naličja iste priče u Pickbox mts TV

Izvor: Mondo, 03.Mar.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Afera“ - dva naličja iste priče u Pickbox mts TV

Otkrijte koje su to sve posledice preljube i da li strast može da bude toliko jaka da prebrodi sve probleme, samo u seriji „Afera“ u okviru Pickbox paketa na mts TV.

mts i Pickbox najavljuju još jednu hit seriju, sagu o romansi koja je osvojila tri Zlatna globusa - seriju „Afera“ čije epizode prve i druge sezone možete da pogledate u okviru Pickbox paketa mts TV usluge Video klub.

Serija „Afera“ je provokativna drama o emotivnim posledicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vanbračne veze, koja nam donosi priču iz dve različite perspektive, njegove i njene, a oni su Noa (Dominik Vest) i Alison (Rut Vilson). Noa je pisac i predaje u njujorškoj školi, u braku je sa Helen već 17 godina i došao je da provede leto na ostrvu, na imanju Helenine porodice. Tamo je upoznao Alison, mladu konobaricu koja se bori sa svakodnevicom i kojoj nije ništa lakše u braku s Kolom, koji pokušava da održi porodični ranč funkcionalnim. Noa i Alison započinju vezu koja će promeniti živote svih uključenih.



Izvor: Pickbox.

Spremite se za seriju „Afera“, aktivirajte Pickbox paket i budite prvi koji će otkriti sva lica i naličja ove provokativne ljubavne drame.

Pickbox paket je dostupan mts TV korisnicima po ceni od 575 dinara mesečno i može da se aktivira putem TV menija, izborom sledećih opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox, ili direktno iz Video kluba, kao i pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt. Uživajte uz seriju „Afera“, kao i druge serijske i filmske naslove koji se nalaze u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.