Aerodrom Nikola Tesla uskladio poslovanje sa ISO standardima

Izvor: Press, 04.Jan.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom Nikola Tesla uskladio poslovanje sa ISO standardima

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu uskladio je poslovanje sa ISO standardima i tako obezbedio visok nivo kvaliteta usluga koje pruža svojim klijentima, saopštilo je danas to preduzeće.
          Beogradski aerodrom je dobio sertifikate standarda ISO 14001:2004, ISO 9001:2008 i ČSN OHSAS 18001:2008 za upravljanje aerodromom i zemaljsko opsluživanje vazduhoplova, putnika i stvari.
U okviru integrisanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sistema upravljanja poslovni procesi odvijaju se u skladu sa međunarodnim ISO standardima u oblastima upravljanja kvalitetom, bezbednošću, zdravljem na radu i zaštitom životne sredine, navedeno je u saopštenju.
Značaj sertifikacije je u unapređenju poslovanja koje se odražava na poboljšanje nivoa kvaliteta usluge i u povećanju vrednosti kompanije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.