Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom: Kašnjenje zbog nevremena

Letovi iz Beograda na aerodromu Nikola Tesla, koji su jutros kasnili zbog loših vremenskih uslova, ponovo saobraćaju prema redu letenja.

Kako se navodi u saopštenju Aerodroma, usled olujnog nevremena, a u skladu sa propisima i procedurama da se vazduhoplovi u takvim vremenskim uslovima ne smeju snabdevati gorivom, od jutros je došlo do kašnjenja u polasku letova iz Beograda.

Kako su se vremenski uslovi u međuvremenu stabilizovali, letovi su od 08.55 sati počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da saobraćaju iz Beograda prema redu letenja.

Nadležni iz Aerodroma zamolili su putnike da informacije o statusu leta potraže u Službi informacija, na telefon 011/209-4444, na internet prezentaciji www.beg.aero ili u izabranoj avio-kompaniji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kašnjenja na aerodomu Beograd zbog lošeg vremena

Izvor: Akter, 23.Maj.2015

Beogradski aerodrom Nikola Tesla objavio je da je jutros bilo kašnjenja u polasku aviona iz Beograda zbog olujnog vremena, ali da je saobraćaj normalizovan od 8.55 sati.."Usled olujnog nevremena, a u skladu sa propisima i procedurama u cilju očuvanja bezbednosti letenja da se vazduhoplovi u takvim...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.