Adem Ljajić: Odreći ću se nutele zbog Romine titule!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2013, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adem Ljajić: Odreći ću se nutele zbog Romine titule!

Težak izbor za Ljajića.

Italijanski mediji nisu zaboravili ljubav Adema Ljajića prema „nuteli“ i plejstejšnu, iako im on u poslednjih godinu i po dana golovima i asistencijama daje više povoda da pišu o njegovoj igri. Budući reprezentativac Srbije priznaje da se teško odriče ta dva „poroka“.

- Ne znam čega bih se lakše odrekao, „nutele“ ili plejstejšna. Bez ove dve stvari teško je živeti - našalio se prvotimac Rome i nastavio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- „Nutela“ je tako dobra u Italiji, ali želim da vas uverim da je ne jedem svakog dana. Nije ona vrednija od titule u Seriji A. Jedem je zbog dobijanja snage, a što se tiče igrica, ostaviću ih na mesec dana ako budemo šampioni.

Ljajić je demantovao spekulacije o pregovorima s Milanom tokom prošlog leta.

- Samo sam čitao u novinama o tome, ali nikad nisam razgovarao s Milanom. Kad su propali razgovori s Fjorentinom, moj agent mi je rekao da je između svih zainteresovanih klubova najbolja Roma. Rekao sam mu: Okej, idemo tamo! - zaključio je Ljajić.

(D. P.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Adem Ljajić: Odreći ću se nutele zbog Romine titule!

Izvor: Dzungla.org, 15.Okt.2013

Ne znam čega bih se lakše odrekao, „nutele“ ili plejstejšna. Bez ove dve stvari teško je živeti – našalio se prvotimac Rome OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.