Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel i Bijonse nastupaju na dodjeli Gremi nagrada

Na dodjeli Gremi nagrada 12. februara na istoj bini naći će se Bijonse i Adel.

U intervjuu za časopis Billboard producent dodjele Ken Erlih komentarisao je koje će zvijezde nastupiti na dodjeli.

"Malo je ljudi koji odbiju Gremije", rekao je on. "Tokom svih ovih godina koliko ja produciram dodjelu, bilo je samo troje ili četvoro izvođača koje su rekli ne."

Upitan da otkrije koja su imena u pitanju, on Ken je dodao: "Naravno da ne. Ali mogu da vam kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da to nisu Adel ni Bijonse. Veoma smo srećni što će obije nastupiti u februaru."

Svakako je zanimljivo to što se Bijonse i Adel takmiče u tri glavne kategorije - za album godine, pjesmu godine i snimak godine. Biće to pravi okršaj najvećih diva koje su obilježile godinu za nama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.