AZAR NE RAZMIŠLJA O TRANSFERU: Neću da idem iz Čelsija

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZAR NE RAZMIŠLJA O TRANSFERU: Neću da idem iz Čelsija

Kod mene se ni u jednom momentu nije postavljalo pitanje da li ću da napustim Čelsi. Ovde se osećam veoma dobro, poručio je Azar

LONDON - Fudbaler Čelsija i belgijski reprezentativac Eden Azar izjavio je da ne razmišlja o odlasku sa "Stamford Bridža".

Azar je prošlog vikenda postigao het-trik protiv Njukasla (3:0), ali se odmah potom u medijima pojavila informacija da se za Belgijanca interesuje ekipa Pari Sen Žermena. Međutim, on je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << demantovao da bi mogao da napusti London.

"Kod mene se ni u jednom momentu nije postavljalo pitanje da li ću da napustim Čelsi. Ovde se osećam veoma dobro i želim da uradim još mnogo toga u plavom dresu. Neću da idem iz Čelsija", poručio je Azar.

Čelsija trenutno vodi na tabeli Premijer lige sa 56 bodova.

"Činjenica da igram u timu zajedno sa asovima kao što su Lampard, Teri, Čeh i Eto pomoći će mi da ostvarim sve svoje ciljeve", zaključio je Azar.

Azar je u Čelsi došao 2012. godine iz francuskog Lila. On je prošle sezone sa "plavcima" osvojio Ligu Evrope.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.