AUTOMOBIL OBORIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Hitno prevezen u Urgenti centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 07:36

AUTOMOBIL OBORIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Hitno prevezen u Urgenti centar

Prema informacijama koje je dao dežurni lekar, tokom protekle noći je bilo prisutno 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale 122 puta.

Jedan od događaja se desio u Ulici patrijarha Pavla u 21:17, gde je muškarac starosti 30 godina oboren na pešačkom prelazu od strane automobila. Nakon pružene prve pomoći na licu mesta, povređeni je prevezen u Urgentni centar zbog povrede glave i potresa mozga.

U ranim jutarnjim časovima, tačnije u 02:13, na autoputu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pravcu Zagreba kod Geneks kula na Novom Beogradu, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su tri osobe zadobile lake povrede.

Važno je napomenuti da tokom protekle noći nije bilo izveštaja o tučama ili sličnim incidentima s povređenim učesnicima. Međutim, zabeležen je veći broj slučajeva alkoholisanosti kod osoba koje su prevezene na odeljenje toksikologije Vojnomedicinske akademije radi detoksikacije.

Takođe, tokom noći je primećen veliki broj poziva i intervencija vezanih za hronične bolesnike, pacijente s psihijatrijskim stanjima, hipertenziju i astmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.