ATP Vojvodina predalo zahtev za prinudnu naplatu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2013, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Vojvodina predalo zahtev za prinudnu naplatu

NOVI SAD -

ATP Vojvodina predala je zahtev Privrednom sudu za prinudnu naplatu potraživanja prema presudi koja je doneta u sporu protiv grada Novog Sada, saznaje Radio Novi Sad od zastupnika tog preduzeća Dragana Zjalića.

"O tom predlogu sud će odlučiti u roku od pet dana. Glavnica potraživanja tužilaca ATP "Vojvodini" iznosi milijardu i tri stotine trideset tri miliona dinara, sa odgovarajućom zakonskom kamatom od 21.12.2011. do dana isplate. Tako da je ukupan iznos >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji ATP "Vojvodina" treba da naplati oko 1,5 milijardu dinara. Po Zakonu o izvršenju i obezbeđenju sud je dužan da po podnetom predlogu donese odgovarajuće rešenje u roku od pet dana", objasnio je Zjalić.

Zastupnici ATP Vojvodine zvanično su podneli i zahtev za naplatu štete zbog 15-omesečnog nefunkcionisanja medjumesne stanice. Šteta je procenjena na 250 hiljada evra i ako ne bude postignut dogovor sa gradom, uslediće nova tužba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ATP Vojvodina podnela zahtev za naplatu štete od Novog Sada

Izvor: Blic, 07.Mar.2013

Uprava „ATP Vojvodina“ predala je zahtev novosadskom Privrednom sudu za prinudnu naplatu potraživanja prema presudi koja je doneta u sporu protiv Novog Sada. ..Sud sada ima rok od pet dana da odluči o zahtevu preduzeća. Zastupnika ATP-a Dragan Zjalić je za RTV Vojvodinu izjavio da glavnica potraživanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.