ATINOM HARA SERIJSKI UBICA: Taksistima puca u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATINOM HARA SERIJSKI UBICA: Taksistima puca u glavu!

Neka svi građani obrate pažnju

Grčka policija istražuje slučaj ubistva taksiste koji je upucan u glavu prošlog utorka u predgrađu Atine. Policija ne isljučuje mogućnost da je u pitanju serijski ubica.

Oni su u sredu otkrili da se sličan incident desio pre mesec dana kada je još jedan taksista upucan u glavu ali je na svu sreću uspeo da preživi.

Ubijeni muškarac (52) počeo je da radi kao taksista pre šest meseci, a istraga je pokazala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je upucan dok je taksi bio u pokretu. Vozač autobusa je pronašao telo i obavestio policiju. Dokazi koji su pronađeni u taksiju poslati su na analizu.

Iako je policija u džepu ubijenog čoveka pronašla novac nije isključena mogućnost pljačke, prenosi tornosnews.gr.

Istraga ide u više smerova tako da policija proverava da ubica nije slučajno bivši taksita koji je bio nezadovoljan poslom i koji je mrzeo bivše kolege, pa je hteo da se na neki način osveti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.