AMSS upozorava: Oprez u vožnji!

Izvor: B92, 20.Maj.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS upozorava: Oprez u vožnji!

Beograd -- Na promenljive uslove vožnje vozači i danas moraju biti spremni zbog nestabilnog vremena, sa mogućom pojavom povremenih pljuskova praćenim grmljavinom.

U saopštenju AMSS navodi se da je vidljivost dobra, sem u vreme mestimično slabe sumaglice, koja za sada bitnije ne utiče na odvijanje saobraćaja.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na teretnim terminalima, teretna vozila na prelazu Šid čekaju četiri sata, na Batrovcima i Horgošu tri, a na Kelebiji dva sata.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ! Večeras je zbog jedne stvari upućen apel za dodatnu opreznost za volanom

Izvor: Blic, 20.Maj.2019

Na promenljive uslove vožnje vozači i danas moraju biti spremni zbog nestabilnog vremena, sa mogućom pojavom povremenih pljuskova praćenim grmljavinom, saopštio je danas AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.