AMSS radi normalno?

Izvor: RTS, 26.Apr.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS radi normalno?

Auto moto savez Srbije (AMSS) ipak, radi, potvrđeno je "Fonetu". Zbog manjeg zastoja Savez nije radio u petak od 17 do 19 sati.

Posle saopštenja radnika AMSS-a da je rad prekinut zbog sukoba radnika sa Aleksandrom Nikačevićem, generalnim sekretarom AMSS-a, i saopštenja iz kabineta generalnog sekretara da Savez radi normalno, Fonetu je potvrđeno da AMSS od petka u 19 sati radi normalno.

"Operativni centar AMSS-a nije radio u periodu od 17-19 časova, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sabotaže od strane grupe lica koja je neovlašćeno upala u prostorije Operativnog centra AMSS-a. Posle upozorenja službe obezbeđenja AMSS, da napuste prostorije, navedena grupa je oborila sistem AMSS i napustila prostorije", navedeno je u saopštenju generalnog sekretara AMSS.

Pre ovom saopštenju, "njihov cilj je da zajedno sa grupom radnika iz sistema nezakonitim akcijama protiv AMSS-a privuku pažnju javnosti, radi preotimanja ovog udruženja o čemu je javnost već upoznata. Protiv svih ovih lica koja preduzimaju nezakonite aktivnosti i lažno se predstavljaju, AMSS će podneti krivične prijave".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.