AMSS izrazio žaljenje zbog tragedije

Izvor: B92, 22.Feb.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS izrazio žaljenje zbog tragedije

AMSS izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i tragedije koja se dogodila u prostorijama te firme.

"U tragediji je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni sekretar Predrag Đurđev, koji je i sebi oduzeo život. Šokirani smo i duboko potreseni ovom današnjom tragedijom. Dalje informacije o ovom slučaju daće nadležni organi", navodi se u saopštenju AMSS.

Da podsetimo, u saopštenju MUP je navedeno da je do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pucnjave u zgradi AMSS u Ruzveltovoj ulici u Beogradu došlo oko 14.40.

"P. Đ. je ispalio više hitaca u pravcu M. B. i tom prilikom ga teško ranio. Nakon toga P. Đ. je izvršio samoubistvo, dok je M. B. prevezen u Urgentni centar", navedeno je u saopštenju MUP.

Direktor AMSS Mirko Butulija (43), koji je ubijen, na mesto prvog čoveka AMSS došao je u julu 2014. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.