AMSS: Zimski uslovi vožnje, pojačan saobraćaj

Izvor: B92, 30.Dec.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Zimski uslovi vožnje, pojačan saobraćaj

Auto-moto savez Srbije saopštio je da su uslovi vožnje u svim krajevima Srbije zimski, a posebno u zapadnim i centralnim delovima, gde je padavina bilo najviše.

Očekivan je i pojačan saobraćaj unutar gradova, a posebno na putevima koji vode ka zimskim centrima i ostalim turističkim mestima na kojima građani uobičajeno provode novogišnje i praznične dane.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače i na to da će povremeno nailaziti na usporenu vožnju, uz česte zastoje i kraće prekide.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Padavine prestale, moguća magla zbog niskih temperatura

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2019

Padavine u Srbiji su prestale, ali je zbog niskih temperatura moguća pojava magle po kotlinama i duž rečnih tokova, koja u velikoj meri može uticati na otežano odvijanje saobraćaja, pa Auto-moto savez Srbije savetuje vozače da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu...Prema informacijama Uprave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.