AMSS: Umereniji intenzitet saobraćaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umereniji intenzitet saobraćaja

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje umereniji intenzitet saobraćaja uz veoma toplo vreme, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima policije, putnička vozila na Horgošu na ulazak u Srbiju čekaju oko 40 minuta, dok na prelazu Gostun za izlaz iz zemlje automobili i autobusi čekaju oko dva sata.

Za kamione na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na brojnim deonicama u toku su radovi, pa je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju na putevima

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2019, 08:00

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema podacima policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička i teretna vozila...Do 29. jula će od 7.00 do 22.00 biti otvoreni granični prelazi s Mađarskom Bački...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.