AMSS: Umeren saobraćaj, ali večeras kiša, pazite

Izvor: B92, 06.Jul.2016, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umeren saobraćaj, ali večeras kiša, pazite

Bagdad -- Saobraćaj je umerenog intenziteta, a Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da večeras budu oprezni jer će zbog očekivanih padavina kolovozi biti vlažni.

Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Od danas će se na državnom putu II B reda, na deonici Draževac-Meljak, izvoditi radovi na sanaciji mestimičnih oštećenja kolovoza na deonici dužine 2,7 kilometara, od Vranića ka Draževcu.

Saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izmenjen zbog radova koji su počeli u ponedeljak, 4. jula na periodičnom održavanju nadvožnjaka preko pruge i državnog puta I B reda i državnog puta I B reda, deonica Požega-Užice, na "Ariljskoj petlji". Zatvorena je leva kolovozna traka nadvožnjaka u smeru od Užica ka Čačku, dok se saobraćaj obavlja desnom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Usled radova na uređenju klizišta, naizmenično se propuštaju vozila na državnom putu I B reda, deonica Kragujevac-Kraljevo, u mestu Balosava i na državnom putu II A reda, deonica Kragujevac-Rekovac u mestu Gornja Sabanta.

U okviru projekta izgradnje robne kuće "Ikea" do 15. jula, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), izvodiće se radovi na izmeštanju dalekovoda, na deonici posle naplatne stanice Bubanj Potok do Tranšpeda, u oba smera Beograd - Niš i Niš - Beograd.

Na autoputu E-75, deonica od petlje "Niš jug" do petlje "Leskovac centar" i do naselja Pečenjevci u toku je popravka kolovoza u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci. Na deonici Batočina-Žirovnica, u smeru Batočina-Kragujevac, vozila će se preusmeravati na desnu kolovoznu traku pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.