AMSS UPOZORAVA: Oprez zbog jakog vetra, noćas zbog magle

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS UPOZORAVA: Oprez zbog jakog vetra, noćas zbog magle

U Srbiji je večeras umereno oblačno vreme, ali za sad suvo i bez kiše, međutim, sa povremeno jačim udarima vetra u košavskom području U Srbiji je večeras umereno oblačno vreme, ali za sad suvo i bez kiše, međutim, sa povremeno jačim udarima vetra u košavskom području, saopštio je AMS S.Na vozače apeluju da voze opreznije, jer je tokom noći moguća i magla pored reka i u kotlinima, a za sada je vidljivost dobra.Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima nema zadržavanja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veći broj vozila na graničnim prelazima sa Mađarskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2018, 09:20

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, pojačan saobraćaj je na graničnim prelazima u pravcu ka Mađarskoj, pa su na graničnim prelazima Bački Breg, Đala i Bački Vinogradi zadržavanja oko dva sata, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije... Na Horgošu i Horgoš 2, čekanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.