AMSS: U Srbiji pojačan saobraćaj na putevima

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: U Srbiji pojačan saobraćaj na putevima

Saobraćaj u Srbiji večeras se odvija u povoljnim vremenskim uslovima, ali se zbog kraja vikenda na putevima očekuje veći broj vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima srpskih graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza zadržavanja su jedan do dva sata, a na stanicama za naplatu putarine nema zadržavanja, navedeno je u saopštenju AMSS-a.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji

Izvor: B92, 30.Jun.2019

Saobraćaj u Srbiji večeras se odvija u povoljnim vremenskim uslovima, ali se zbog kraja vikenda na putevima očekuje veći broj vozila, saopštio je AMSS...Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima srpskih graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta...Na teretnim terminalima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.