Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog košave

Saobraćaj na putevima u Srbiji večeras je umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja u košavskom području zbog vetra koji duva olujnom jačinom, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije vozila se zadržavaju oko 30 minuta.Teretna vozila na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, na prelazu Batrovci čekaju dva sata, Šidu sat vremena, dok na izlazu iz zemlje ka BiH na prelazu Sremska Rača čekaju dva sata.Na izlazu iz Srbije ka Madjarskoj teretna vozila čekaju Horgošu četiri sata, dok na prelazu Kelebija čekaju tri sata.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj umeren, potreban oprez zbog košave

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2019

Saobraćaj na putevima u Srbiji večeras je umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja u košavskom području zbog vetra koji duva olujnom jačinom, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.