AMSS: Saobraćaj se i dalje odvija usporeno

Izvor: Press, 27.Feb.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj se i dalje odvija usporeno

Saobraćaj je i dalje usporen i otežan, najviše u severnim, istočnim jugoistočnim krajevima Srbije.
fOTO:b92.NET
Povremeno jači udari vetra dodatno stvaraju probleme vozačima zbog smanjene vidljivosti i manjih snežnih nanosa koji dodatno usporavaju saobraćaj posebno preko planinskih prevoja gde su udari najjači.
Snežne padavine su u slabljenju ali niske temperature i jak mraz u večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i jutarnjim satim i dalje uslovljavaju zimske uslove vožnje što od vozača zahteva maksimalnu opreznost i strogo poštovanje svih saobraćajnih propisa, što podrazumeva ograničenu brzinu kretanja uz držanje većeg odnosno bezbednog odstojanja između vozila, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Na GP „Bačka Palanka“, „Šid“, „Ljuba“ i „Sot“, obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila na ulazu i izlazu, od strane hrvatskih graničnih organa, a zbog vremenskih
uslova u Hrvatskoj.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

AMSS: Niske temperature i mraz usporavaju saobraćaj u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2018

Niske temperature i jak mraz večeras i dalje uslovljavaju usporen saobraćaj u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Kako se navodi, vozače i ove večeri očekuju zimski uslovi vožnje, a slab do umeren sneg pada na širem području jugozapadne, centralne, istočne, severne i zapadne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.