AMSS:Saobraćaj na auto-putevima nešto umereniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS:Saobraćaj na auto-putevima nešto umereniji

Saobraćaj na auto-putevimau Srbiji nešto je umereniji, ali i dalje pojačan ka Mađarskoj i Hrvatskoj, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Slično je i na putevima koji vode ka vikend naseljima i izletištima, kao i na magistralama iz pravca Crne Gore. Veći protok vozila je i na naplatnim stanicama, na kojima trenutno nema zadržavanja dužih od desetak minuta.

Kako je navedeno, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema  zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dužih od 30 minuta.

Usled pokretanja klizišta Rošci, na deonici Šiljkovica-Rošci, na snazi je izmena režima saobraćaja. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj je obustavljen na putu Gojna Gora - Čačak (Ljubić), u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela trupa puta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.