AMSS: Promenljivi uslovi vožnje, bolja prohodnost puteva

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2020, 10:41

AMSS: Promenljivi uslovi vožnje, bolja prohodnost puteva

Saobraćaj u Srbiji odvija se po promenljivim uslovima vožnje i povremeno vlažne ili mokre kolovoze uz malo bolju prohodnost puteva nego prethodnih dana, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima u planinskim predelima niska oblačnost će uticati na slabiju vidljivost dok je magla i sumaglica poslednjih dana česta pojava pored reka i u kotlinama, a koja otežava vožnju pored Ibra, Drine, ima je dužinom Zapadne i Južne Morave. I u ostalim delovima zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vozačima se savetuje opreznija vožnja na putevima koji vode pored jezera, kanala i reka.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na graničnim prelazima na putničkim i teretnim terminalima nema zadržavanja.

Od 30. maja Bosna i Hercegovina otvorila je svoje granične prelaze za građane Srbije. Državljani Srbije i Mađarske od 25. maja mogu da koriste svih devet graničnih prelaza između dve države.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.